Yerli Malı Haftası’nda Hem Kaynaştılar Hem de Paylaştılar

Yerli Malı Haftası’nda Hem Kaynaştılar Hem de Paylaştılar

18 Aralık 2018

Yerli Malı Haftası’nı fırsat bilen Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi üye ve kursiyerleri yerli tüketime, bilinçli tüketiciye, israf ve açlık konularına dikkat çekmek için hazırladıkları yerli ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Özenle tabaklara konularak paketlenen ürünler, ikramda bulunulan aileleri de mutlu etti. Dağıtımın ardından üye ve kursiyerler, kalan yiyecekleri arkadaşları ile paylaşarak Yerli Malı Haftası’nı kutlamaya devam etti. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, önemli gün ve haftaların gelenek ve görenekleri yaşatmak adına fırsat olduğunu belirterek Belediye bünyesindeki kurslardan ve mekânlardan faydalanan Çankırılı hanımların hem sosyalleşmelerinin hem de hazırladıkları yiyecekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile paylaşmalarının takdir edilecek bir davranış olduğunu söyledi. Boz, yerli malı kullanımına dikkat çekerken paylaşmanın ve kaynaşmanın güzel bir örneğini yaşatan herkesi tebrik etti.