Yerel Seçim Öncesi Motivasyon

Yerel Seçim Öncesi Motivasyon

1 Mart 2019

Çankırı Nurettin Ok Halk Eğitim Merkezi Makamsal Türk Halk Müziği Korosu, çalışmaları esnasında kendilerine sürpriz yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Millitvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Çankırı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Boz’un ziyareti ile şaşırdı. Koro çalışmalarını dinleyen Milletvekili Akbaşoğlu ve Başkan Boz, bir süre sonra koroya katılarak birbirinden güzel türkülere eşlik etti. Çankırı’da 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sıkı tutan ekip, türküler eşliğinde moral ve motivasyonunu daha da artırdı. Başkan Boz, “Bu akşam gönül köprülerimizi türkülerle kurduk. Bu ekip, müzik sever gönüllü arkadaşların çabaları ile kurulmuş. Onlarla ortak bir yanımız var. Bir iş muhabbet ile başlayıp gönül ile tutulunca sonu da muvaffakiyet ile biter.” dedi.