Yeni Yerleşim Alanları Asfaltlanıyor

Geri

Yeni Yerleşim Alanları Asfaltlanıyor

23 Ağustos 2017

Çankırı Belediyesi, yeni yerleşim alanlarına açılan bölgelerde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacak çalışmalar, bayramdan sonra ara yollarda devam edecek.

Yeni yerleşim alanlarından Feslikan Bölgesinde asfalt öncesi çalışmaları tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Buğday Pazarı Mahallesi Şehit Uğur Hiçyılmaz ve Arda Caddelerini sıcak asfaltla buluşturmaya başladı.


Feslikan Bölgesine 2017’de 10 Bin Ton Asfalt

 

Yeni yerleşime açılan alanlarda yol asfalt çalışmaları başladı. Feslikan bölgesinde devam eden asfaltlama çalışmalarında 2017 yılında yaklaşık 10 bin ton asfalt malzemesi kullanılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, bu yılki çalışma programı kapsamında Feslikan bölgesinde yapılaşmanın olduğu alanlarda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmasını başlattıklarını söyledi. Yeni yerleşim alanlarında yıl sonuna kadar çok yol kat edeceklerini belirten Başkan Dinç, bölge sakinlerinin hayatını kolaylaştıracaklarını ifade etti.  Dinç, yapılaşmayla birlikte ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap verdiklerinin altını çizdi.