Yeni Vali Ayaz, Çankırı Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Yeni Vali Ayaz, Çankırı Belediyesi’ni Ziyaret Etti

29 Haziran 2020

Vali Ayaz, verimli bir şekilde çalışmak için gerekli tespitleri yapmaya çalıştıklarını belirterek, Çankırı’ya iyi bir gelecek sunabilmek için yerel yönetimlerin iş birliği platformunda etkili bir biçimde buluşması gerektiğini söyledi. Tek amaçlarının Çankırı’ya hizmet etmek olduğunu söyleyen Başkan Esen, belediye çalışmalarından ve projelerinden bahsederek çalışmalarını Vali Ayaz ile paylaştı. Esen, “İlimizin potansiyel gücünü arttırmak, kaynaklarını doğru kullanmak, tanıtımını yapmak için ortak akıl ve karar doğrultusunda el birliği ile şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Yeni bir kişi, yeni ve farklı bir bakış açısı demektir. Bu noktada Sayın Valimizin tecrübelerinden faydalanacağız.” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Esen, Vali Ayaz’a Türk Bayraklı plaket takdim etti.