Yeni Araçlarımız Hayırlı Olsun

Yeni Araçlarımız Hayırlı Olsun

4 Nisan 2011

Büyüyen ve gelişen Çankırı´yla birlikte hizmet kalitesini artıran Çankırı Belediyesi, Çankırı halkına daha hızlı hizmet sunmak için iki adet yeni araç daha satın aldı.Eksikliği hissedilip  Belediye Başkanımız İrfan Dinç´in talimatıyla alınan Ford Connect ve Isuzu Dmax marka araçlar, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine zimmetlendi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan  Belediye Başkanımız İrfan Dinç "Öncelikle alınan yeni araçlar Çankırı´mıza hayırlı olsun. Çankırı Belediyesi olarak her alanda güçleniyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız araç takviyeleri buna en iyi örnektir. Bu araçlarla hem mesai arkadaşlarım işini daha kolay ve daha rahat bir şekilde yapabiliyor, hem de değerli hemşerilerim hak ettikleri hizmeti daha hızlı bulabiliyor. Tekrar Çankırı´mıza hayırlı olsun" dedi.