Yemek Bahane Katılım Şahane

Geri

Yemek Bahane Katılım Şahane

23 Mayıs 2011

Belediyemiz İş Merkezinin 5. katındaki Uzay düğün salonunda organize edilen akşam yemeğine; Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Başkan Vekilimiz Rafet Alemdar, Başkan Yardımcımız Mehmet Çayır, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Çocuk Meclisi üyeleri ve aileleri katıldı.

Çankırı Merkez İlköğretim Okullarının öğrencilerinden oluşan, Belediyemiz Çocuk Meclisi üyeleri son aylarda yaptığı proje ve faaliyetlerle adından sıkça söz ettirmeye başlamıştı. Bu faaliyetlerden en anlamlı ve ses getireni başlattıkları “Oyuncakla Gelen Bir Tebessüm” adlı oyuncak kampanyasıydı. Ve yine, Çocuk Meclisi başlattıkları “Mavi Su Kapağı Kampanyası” ile 2 adet Engelli aracını temin ederek, bir tanesini bir özürlü vatandaşımıza teslim etmişti. Ayrıca, Meclisi üyeleri, 23 Nisan etkinliklerinde de yaptıkları gösterilerle bütün dikkatleri üzerine çekmesini bilmişti. Çocuk Meclisinin yaptığı faaliyetlerinden büyük keyif alan Belediye Başkanımız İrfan Dinç, hem Çocuk Meclisi üyeleriyle hem de onları en iyi şekilde yetiştiren aileleriyle bir araya gelmek istiyordu. Nitekim, 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 19.30’da büyük buluşma gerçekleşti. Bu buluşma da ailelerle bizzat ilgilenen Belediye Başkanımız İrfan Dinç, masaları tek tek dolaşarak, konuklarının hal ve hatırlarını sordu.

 

Katılıma olan ilgiden oldukça memnun olan Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Değerli veliler, çocuk meclisimizi belediyenin yaptığı sıradan faaliyetler olarak görmeyiniz. Bakın biz; çocuk meclisimize ne kadar çok destek verirsek, ne kadar çok güçlendirirsek, meclisimizin sayısını ne kadar çok arttırırsak, Çankırı’mızın ve Ülkemizin geleceğine o kadar çok hayır işlemiş oluruz. Bu manada; siz değerli velilere çok teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarınızı sosyal aktivitelere yönlendiriyor ve her türlü çalışmada destek oluyorsunuz. Ben sizleri tebrik ediyorum, Allah hepinizden razı olsun” diyerek bir daha ki, seneye de buluşmak temennisinde bulundu.

 

Konuşmanın ardından Çocuk Meclisi Üyeleri Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e desteklerinden dolayı bir buket çiçek takdim etti.

Daha sonra, çocuklar palyaço eşliğinde dans ederek ve değişik oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler.