“Yaz Atölyeleri” İçin Kayıtlar Başlıyor

“Yaz Atölyeleri” İçin Kayıtlar Başlıyor

22 Mayıs 2017

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinde düzenlenecek “Yaz Ayölyeleri” başlıyor. Başvurular, 22 Mayıs – 19 Haziran tarihleri arasında Çocuk Akademisinden  gerçekleştirilecek.

5-13 yaş grubundaki çocuklara yönelik oluşturulan farklı atölyelerde, çocukların hayal güçlerini ve yeteneklerini ortaya çıkartarak özgüvenlerini destekleyecek eğitici uygulamalar  yer alıyor. Atölyeler, farklı gün ve saatlerde düzenlendiği için öğrencilere birden fazla atölyeye katılma imkanı da sunuyor. Yeni eğitim ve öğretim dönemine kadar devam edecek atölye çalışmalarına katılan her grup, uygulamalardan 1 ay boyunca faydalanacak. Bir ayın sonunda atölyelere, başvuru yapan diğer öğrencilerden oluşturulan gruplar katılacak. Belediye, yaz atölyeleri sayesinde Çankırı’da yaşayan çocuklara verimli ve keyifli bir yaz tatili sunacak.

Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisinde yer alacak yaz atölyeleri şöyle:

- Mucitler Atölyesi  (Robot Atölyesi, Uzay Atölyesi, Mikobiyoloji Atölyesi, Çılgın Kimya Laboratuvarı)

-  Matematik Atölyei ( Rakamlarla Dans, Küçük Mucitlerle Matematik, Sayılarla Dünyamıza Yolculuk)

-  Yabancı Dil Atölyesi (Making Sentences, Quiz Box, Watch-Write-Win, Playing Games)

- Güzel Sanatlar Atölyesi (Resim, Müzik, Gitar, Bağlama, Keman, Piyano, Yan Flüt, Ritm, Seramik, Tiyatro)

- Türkçe Atölesi ( Yaratıcı-Yazarlık Atölyesi, Çılgın Dilbilgisi Atölyesi, Kiapların Gizli Dünyası)

- Değerler Eğitimi

- Kur’an-ı Kerim