Yaya ve Araç Geçişi Çelik Köprüden

Yaya ve Araç Geçişi Çelik Köprüden

5 Temmuz 2017

Aşiyan Köprülü Kavşak çalışmaları nedeni ile karayolundan tren yoluna geçiş sağlayan betonarme köprünün yıkılmasının ardından Çankırı Belediyesi tarafından yaya geçişini sağlayacak köprü monte edilmişti. Demiryolu ile Tatlıçay arasında kalan adada bulunan vatandaşların mağduriyet yaşamalarını önlemek için yine aynı bölgede Karaköprü bahçelerine giden yol üzerinde, onaylı imar planında yeri belli olan imar yoluna, yaya ve araç geçişinin rahatça sağlanacağı çelik köprü yerleştirildi.  Yaya ve araç geçişini sağlamak için köprünün her iki tarafında bulunan bağlantı yollarının dolgu ve kaplama malzemeleri ise Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gerçekleştirildi.

Belediye imkânları ile 15 m uzunluk ve 3,5 m genişlikte imal edilerek bölgeye monte edilen çelik köprü ile hem yayalara hem de araç sahiplerine rahat bir geçiş imkânı sağlanıyor.