Yaş Almış Büyüklerden Başkan Boz’a Sevgi Seli

Geri

Yaş Almış Büyüklerden Başkan Boz’a Sevgi Seli

24 Temmuz 2018

İsmail Özdemir Huzurevi’nde kalan vatandaşlar, bu kez Çankırı Belediyesi’nin misafiri oldu. Huzurevi sakinleri, Belediye Yaşlılar Koordinasyon Merkezi aracılığı ile Belediye Başkanı Hüseyin Boz ile Başkanlık makamında bir araya geldi. Büyüklerinin hatırını soran Başkan Boz, onların istek ve önerilerini de dinledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen sohbette yaşlılar,  Başkan Boz’a büyük sevgi gösterdi.

Büyüklerimizin hayatımıza kattığı değer ve tecrübenin önemli olduğunu vurgulayan Boz, ziyareti sosyal medya hesabından “İnsanoğlu doğar, gelişir, büyür ve olgunlaşarak yaş alır. Yaş almış büyüklerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, yaşam enerjilerini arttırmak ve toplumla iç içe olmalarını sağlamak hem insan olmamızın hem de hizmet anlayışımızın kaidesidir. Büyüklerimize bugün nasıl davranıyorsak o yaşlara geldiğimizde bizlere de öyle davranılacağı aşikârdır. Dünya hızlıca dönerken bazen durup düşünmek gerek insana; göstereceğimiz güler yüz, söyleyeceğimiz güzel bir söz ve elbette ki canı gönülden gösterilen bir hürmet… Ne kaybettirir ki insana?” diyerek onlara karşı anlayış isteği ile duyurdu. 

Huzurevi sakinleri ziyaretin ardından Yaşlılar Koordinasyon Merkezi yetkilileri eşliğinde Tuz Mağarası, Medreseler, Çankırı Kalesi’nden oluşan bir şehir turuna çıkarıldı.