Yargıtay Başkanı Akarca’dan Başkan Esen’e Ziyaret

Yargıtay Başkanı Akarca’dan Başkan Esen’e Ziyaret

3 Kasım 2023

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret etti. Akarca, Çankırı’nın geldiği noktadan çok etkilendiklerini söyledi.

Başkan Esen, Belediye hizmet binası önünde karşıladığı Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca beraberindeki heyeti makamında ağırlayarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esen,  nazik ziyaretleri için Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’ya teşekkür etti.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Esen’e teşekkür eden Akarca, Çankırı’yı tarım ve hayvancılık şehri beklerken sanayi alanında çok güzel hamleler yapmış bir şehir olarak gördüklerini söyleyerek Çankırı’yı gezerken göze çarpan birçok çalışmanın gerçekleştirildiğini fark ettiklerini ifade etti.

Ziyaret sonunda Başkan Esen, Çankırı Belediyesi Şeref Defteri’ni imzalayan Yargıtay Başkanı Akarca’ya “Kılıç Dişli Çankırı Kaplanı” heykeli hediye etti.