Vatandaşlar, Çankırı Belediyesi’nin Kaplıca Gezisinde Şifa Arıyor

Geri

Vatandaşlar, Çankırı Belediyesi’nin Kaplıca Gezisinde Şifa Arıyor

10 Kasım 2012

Çankırı Belediyesi, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi aracılığıyla gerçekleştirdiği “Çavundur Kaplıcaları Gezisi” ile hem şifa hem güven dağıtıyor.

Son iki aydır devam eden kaplıca gezisine büyük rağbet gösteren vatandaşlar, Çankırı Belediyesinin sağladığı bu hizmetten memnuniyetleri belirterek “ Özellikle biz hanımlar evde dört duvar arasına sıkışıp kalmıştık. Gezi turlarına birçoğumuzun eşi güvensizlik nedeniyle izin vermiyor. Ama belediye çatısı altında düzenlenen bu geziye güvenerek ve isteyerek geliyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte geziyor ve hatta burada yeni arkadaşlar da edinerek çevremizi genişletiyoruz. Bu geziler, biz ev hanımlarına bir nefes oldu adeta.” diyerek Belediye Başkanı İrfan Dinç’e de bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ettiler.  

Cumartesi günü de dâhil olmak üzere haftanın altı günü Çankırı’da yaşayan vatandaşların götürüldüğü geziye, kahvehaneye gitmekten sıkılarak kendi erkek gruplarını oluşturan birçok emekli vatandaş da büyük ilgi gösteriyor. Kaplıca gezisinin yanında güzergahta bulunan Asker Balıklar (Yaralı Balıklar) ile Hoşislamlar Türbesi de ziyaret ediliyor.