Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay'dan Dinç'e Veda Ziyareti

Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay'dan Dinç'e Veda Ziyareti

13 Ekim 2014

Görev yeri değişen Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay Başkan Dinç'e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Dinç'i makamında ziyaret eden Vali Yardımcısı Oktay, görev süresi boyunca belediye başkanı ile istişarede bulunduklarını dile getirdi. Belediye yönetimi ve Valilik iş birliğiyle Çankırı'ya önemli hizmetler kazandırdıklarını söyleyen Oktay, Hac ziyaretini yeni tamamlayan Başkan Dinç'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Vali Yardımcısı ile yakın bir dostluklarının olduğunu bildiren Dinç, "Değerli valimiz ile istişarelerimizi samimiyet ve dostluk çerçevesinde yönettik. Kendileri görev süresi boyunca Çankırı'mıza önemli katkılarda bulunmaya çalıştılar. Çalışkan ve gayretli Vali Yardımcımıza yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum. Gittiği görev yerinde de hizmetlerine ve çalışmalarına gayretle devam edeceğine hiç şüphe yoktur. Bu anlamlı ziyaretleri için ben kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum. Rabbim her zaman kendisinin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.