Vali Vahdettin Özcan İtfaiye Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

Geri

Vali Vahdettin Özcan İtfaiye Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

14 Mart 2012

İtfaiye Müdürlüğünün sahip olduğu teçhizat, araç-gereç ve teknik donanımını inceleyen Özcan, İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci’den Çankırı İtfaiyesi ile ilgili bilgi aldı.

İtfaiye Müdürlüğü gezen Vali Özcan, İtfaiye erlerinin kaldığı koğuşlar başta olmak üzere bütün odaları tek tek dolaştı.

Gelen yangın ihbarlarına bakan santral görevlisinden karşıdaki vatandaşla nasıl bir diyalog kurulduğunu soran Vahdettin Özcan, itfaiye erinden yangın yeri ve yangının hangi boyutta olduğunu nasıl öğrendiklerini anlatmasını istedi.

Vali Vahdettin Özcan’na net bir şekilde cevap vermek için uygulamalı bir anlatım tercih eden santral görevlisi, ürettiği senoryo ile karşı tarafla konuştuktan ve adresi aldıktan sonra“Yangın Alarm Butonu”na basarak hazır bekleyen yangın ekibini teyakkuza geçirdi.

Ziyarette; İtfaiye Müdürlüğü faaliyet ve denetim defterine düşüncelerini yazan Vali Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte İtfaiye Teşkilatını denetlediğini, İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci’nin gayret ve intizamlı çalışmalarını takdir ettiğini ve başarılar dileğini belirterek, yeni araç gereç ihtiyaçları konusunda bilgi aldığını ve imkanlar dahilinde İtfaiye Müdürlüğüne yardımcı olacağını ifade etti.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, 8 yıldır İtfaiye ye ilk defa bir Valinin geldiğini ifade ederek, “Sayın Valim, size bu ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.