Vali Özcan'dan Çankırı İtfaiyesi'ne Başarı Belgesi

Geri

Vali Özcan'dan Çankırı İtfaiyesi'ne Başarı Belgesi

26 Ocak 2016

Vali Vahdettin Özcan, Çankırı Belediyesi İtfaiyesi'nin 13 Aralık 2015 tarihinde İlimiz Çerkeş İlçesi'nde bulunan Aytaç Et Entegre Tesisleri'nde çıkan yangının söndürülmesinde ve il genelinde çıkan yangınlara zamanında müdahale edilmesinde, İtfaiye Müdürü Ahmet Semerciye  ekibi ile birlikte göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılardan dolayı başarı belgesi verdi.

İtfaiye Müdürlüğü'nün en başarılı müdürlüklerden bir tanesi olduğunu söyleyen Vali Özcan, "Bu başarı belgesini vermemizdeki bir diğer amaç, diğer müdürlüklere örnek teşkil etmesidir. 2011 yılından beri Belediye İtfaiye Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakından takip ediyorum. Buradan Belediye Başkanımız İrfan Dinç'i de ayrıca tebrik ediyorum. İtfaiye teşkilatını zamanın ve teknolojilerin gelişimine göre yeniliyor. Başarılı bir Belediye Başkanı ile başarılı müdürlükler ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Başarı belgesini Vali Özcan'ın elinden alan Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci, "Sayın Valimizin bizi bu şekilde ödüllendirmesi  ben ve ekibimiz adına gurur verici bir olay. Bize verilen görevleri en iyi şekilde ve zamanında yapmaya çalışıyoruz. Elimizdeki imkanları da iyi kullanıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız İrfan Dinç, her türlü istek ve taleplerimizi yerine getiriyor. Bize sunmuş olduğu imkanlar doğrultusunda da başarılı bir görev icra etmiş oluyoruz. Bu manada da kendisine ekibimiz adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.