Vali Özcan'dan Başkan Dinç'e "Sosyal Hizmetler" Teşekkürü

Vali Özcan'dan Başkan Dinç'e "Sosyal Hizmetler" Teşekkürü

24 Temmuz 2015

Buğday Pazarı Medresesi'nde teravih namazını müteakip düzenlenen ney ve ilahi dinletisine Vali Vahdettin Özcan ve eşleri Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşleri Zeynep Dinç, Başsavcı Doğan Kaya ve eşleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarından Semra Demirkan ile bazı daire müdürleri ve eşleri ile vatandaşlar katıldı. Program öncesinde Vali Vahdettin Özcan yaptığı konuşmasında Belediye Başkanı İrfan Dinç'in eğitim alanında yaptığı çalışmaları çok iyi bildiğini ve takdir ettiğini belirterek "Sayın Başkan birçok alanda olduğu gibi aile ve sosyal hizmetler alanında da çok önemli çalışmalar yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Kendisiyle çalışmaktan bir Vali ve dost olarak mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ne zaman bir teklif götürsek her zaman yanı başımızda. O nedenle bugünün anısına Sayın Başkan için orijinal bir tuz lambası yaptırdık. Kendisine takdim etmek istiyorum." dedi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç de yaptığı konuşmada sosyal belediyecilik anlamında imkânları zorlayarak hizmet etme gayretinde olduklarını belirterek "Belediye olarak çok farklı alanlarda hizmet ediyoruz ama bizlere en çok haz veren çalışmalar sosyal hizmetlerle alakalı olan çalışmalardır. Bu hizmetleri yaparken en büyük destekçim değerli eşim Zeynep Hanım’ın da önemli katkıları olmuştur. Müsaadeniz olursa bu hediyeyi kendisi ile birlikte almak istiyorum. Sizlere de çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.  Konuşmaların ardından Vali Vahdettin Özcan'ın takdim ettiği tuz lambayı Belediye Başkanı İrfan Dinç, eşi Zeynep Dinç ile birlikte aldı. Ney ve ilahi dinletisi ile duygu yoğunluğunun yaşandığı geceye daha sonra Çankırı Milletvekilleri Av. Muhammed Emin Akbaşoğlu ile Hüseyin Filiz de katıldı.