Vali Köse ve Başkan Dinç’ten Engelli Gençlere Sürpriz Ziyaret

Geri

Vali Köse ve Başkan Dinç’ten Engelli Gençlere Sürpriz Ziyaret

6 Ocak 2017

Okul eğitimi sürecine dâhil olamamış engellilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için geçtiğimiz yıl sonunda iki eğitmen ve belediye yetkilileri gözetiminde verilen ahşap oyuncak boyama kursuna katılan engelli gençler, Vali Köse ile Başkan Dinç’in ziyaretinden memnun kaldı.

Vali Köse, engelli çocukların elinde rengârenk oyuncaklara dönüşen ahşap boyama etkinliğini çok beğendiğini belirterek engelli vatandaşlara ayrıca hassasiyet gösterdiği ve onların yeteneklerini geliştirecek sosyal alanlar ve faaliyetler kazandırdığı için Başkan Dinç’i tebrik etti.

Şehirdeki dezavantajlı grupların, belediye çalışmaları arasında öncelikli olduklarını ifade eden Dinç, Çankırı’yı engelsiz bir kent haline getirmek için çaba sarf ettiklerini kaydetti. Engellilerin sosyal hayat içerisinde artık daha fazla öneme ve yere sahip olduklarını belirten Dinç, “Özel çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın motivasyonlarını yükseltmeyi ve hayata bakış açılarını her geçen gün bir önceki günden daha pozitif hale getirmeyi önemsiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kurs sonunda engelli gençler, Vali Köse’ye kendi boyadıkları ahşap oyuncağı hediye etti.