Vali Ayaz’dan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne Ziyaret

Vali Ayaz’dan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne Ziyaret

4 Eylül 2020

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, belediye hizmetlerinde ihtiyaç duyulabilecek donanımları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü çatısı altında temin etmeye çalıştıklarını ve şehrin ihtiyaç duyduğu kent mobilyalarını ve kısa mesafelerin geçişinde ihtiyaç duyulan köprüleri bu müdürlük bünyesinde Belediye imkânları ile temin etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Esen, Müdürlüğün Belediye bünyesine katıldığı günden itibaren ekonomik faydalar sağladığına dikkat çekerek “Bir tek amacımız var, o da vatandaşlarımıza iyi hizmet götürmek. Bunu yerine getirebilmek içi canla başla çalışıyoruz.” dedi. Asfalt üretim tesisini de gezen Ayaz,  belediyenin öncelikle kendi imkânlarını kullanarak kaliteli ve ekonomik bir hizmet sunma anlayışını takdir ettiğini belirtti.