Ünür Beldesi’nden Başkanımız İrfan Dinç’e Teşekkür

Ünür Beldesi’nden Başkanımız İrfan Dinç’e Teşekkür

19 Ocak 2012

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’i Buğdaypazarı (Hazımiye) Medresesinde ziyaret eden Çankırı Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boz (Ünürlü), Ünür Beldesi Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Zeki Memiş, Ünür Beldesi Muhtarı İbrahim Aktaş ve Ünürlü bazı vatandaşlar Kur’an Kursunun yapımında Çankırı Belediyesinin yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Kur’an Kurslarının; din eğitimi ve öğretiminde en önemli müesseselerin başında yer aldığını söyleyen Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Aslında teşekkür edilecek birileri varsa onlarda Ünürlü hemşerilerim ve Kur’an Kursu için gecesini gündüzüne katan herkestir. Bizler vazifemizi yaptık. İmkanlarımız ölçüsünde ilçe, belde ve köylerimizdeki okullara ve camilere de zaman zaman yardımcı oluyoruz”diyerek konuklarına nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.