Türkiye-Bosna Hersek Veteranlar Milli Maçı ÇANKIRI’da

Türkiye-Bosna Hersek Veteranlar Milli Maçı ÇANKIRI’da

12 Şubat 2018

Çankırı Belediyesi, bu yıl da adından söz ettirecek. Farklı çalışmalarI ve projeleri Çankırılılar ile buluşturan Belediye, 2018 Çankırı Farkındalık Yılı kapsamında bu kez milli bir müsabakayı Çankırı’ya taşımaya hazırlanıyor. Federasyon yetkilileri Bosna Hersek’in yetkilileri ile uzlaşarak Çankırı’da gerçekleştirilecek maç için sözleşti. Program, 30 Mart 2018 ‘de başlayıp 1 Nisan 2018 tarihinde tamamlanacak. Çankırı, spor tarihinde yine bir ilki Belediye aracılığı ile yaşayacak.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, UNESCO’nun kültürel mirası içerisinde yer alan Yaran kültürünü tüm Çankırılılar olarak Boşnak kardeşlerine iyi şekilde tanıtacaklarını ifade etti. Dinç, “Yaranı, kaya tuzu, tarihi ve kültürel mekanları ile şifa ve merhamet şehri Çankırımız her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Şehrimizde düzenleyeceğimiz Türkiye- Bosna Hersek Veteranlar Milli Takımlarının dostluk maçı kardeşlerimiz ile aramızdaki sıkı bağlarımızı daha da güçlendirmek için önemli bir fırsattır. Bu çalışmada bizlerden desteğini esirgemeyen başta Federasyon Başkanı Kenan Gürsu ve yönetim kuruluna Çankırılılar adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.