Türkiye Birincileri Yine Belediye Gençlik Spordan

Türkiye Birincileri Yine Belediye Gençlik Spordan

16 Ekim 2017

Belediye Gençlik Spor Kulübü, farklı branşlarda iddiasını sürdürüyor. Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonunun Kastamonu’da düzenlediği Minik- Yıldız- Genç ve Büyükler Bay- Bayan Türkiye Şampiyonası’na katılan takımımız, Çankırı’yı temsil etti. Takım sporcularından Çankırı Lisesi öğrencisi Saliha Nur Satılmış, genç bayanlarda 52 kg’da Türkiye birincisi, Saliha ile final oynayan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Sıla Akbaba Türkiye ikincisi, Gazi Sağlık Lisesi öğrencisi Ayşenur Çinici, genç bayanlar 62 kg’da Türkiye birincisi olurken erkeklerde Koray Karaca Meydan ise büyük erkekler 56 kg’da Türkiye birinciliğini elde etti. Kulübünü ve şehrini gururlandıran takımın antrenörü Ayhan Arslan’ı ve takım sporcularını tebrik eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, amatör spora ve sporcuya desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek “Tüm projelerimizi inanarak gerçekleştiriyor ve inanıp güvendiğimiz çalışma arkadaşlarımıza emanet ediyoruz. Emanetlerimize sahip çıkan arkadaşlarımızı ve takım sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca, aldıkları başarılı derecelerle yüzümüzü güldüren kızlarımızla da ne kadar iftihar etsek azdır.  ” ifadelerini kullandı.