“Türk Bayrağı” Konulu Fotoğraf Yarışması 18 Mart’ta Başlıyor

“Türk Bayrağı” Konulu Fotoğraf Yarışması 18 Mart’ta Başlıyor

19 Mart 2018

Çankırı Belediyesi ana sponsorluğunda ve amatör-profesyonel fotoğrafçılar deklanşöre bu kez Türk bayrağını görüntülemek için basacak. 1. ve 2. TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf Yarışması ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği “Gazi ve Mehmetçik” fotoğraf yarışmalarının koordinatörü ve birçok Türk Bayrağı Fotoğraf Sergisinin küratörlüğünü üstlenen Sanat Fotoğrafçısı Ömür Can YERLİ koordinatörlüğünde düzenlenen Fotoğraf yarışmasında alışılmış formatın dışına çıkılarak para ödüllerinin Subay-Astsubay-Uzman Jandarma-Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Er/Erbaş’lara para desteği veren tek vakıf olan TSK Dayanışma Vakfı’na kazananlar adına bağış yapılacak. Herhangi bir yaş sınırının bulunmadığı fotoğraf yarışmasına başvuru yapacak yarışmacılar, yarışma@fotoboya.com adresine en fazla 10 adet fotoğraf göndererek yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye https://www.fotoboya.com/cankiri-belediyesi-turk-bayragi-fotograf-yarismasi/ adresinden ulaşılabilir.

Yarışma Ödülleri:

1. Adına 2000 TL TSK Dayanışma Vakfı'na Bağış + Gülüşün Dökülmesin Çocuk Kitabı