Teknik Birimlerin Hizmet Binası İçin Çalışmalar Sürüyor

Teknik Birimlerin Hizmet Binası İçin Çalışmalar Sürüyor

18 Nisan 2017

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in gayretleri ile belediyeye kazandırılan 26 dönüm tapulu arsa üzerinde başlayan çalışmalar kapsamında; çevre duvarı, korkuluk, giriş kapısı, dört gözden oluşan kuru agrega depo alanları ile çevre aydınlatmaları tamamlandı. Makine parkı atölyeleri ve idari bina inşaat çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Mayıs ayı sonunda tamamlanması planlanan projenin ardından atölyeleri Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü kullanacak. İlerleyen dönemde ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü olmak üzere Belediyenin teknik birimleri tek çatı altında bir araya getirilecek. Teknik birimlerin aynı yerde hizmet vermesi birimler arası koordinasyonu ve verimliliği arttırırken kaynak israfını da önleyecek.