Tekerlekli Sandalye Bağış Kampanyası Devam Ediyor

Tekerlekli Sandalye Bağış Kampanyası Devam Ediyor

8 Mart 2019

Çankırı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesinde bir akülü, dört tekerlekli sandalye bedensel engeli olan vatandaşlara ulaştırıldı.  Vatandaşlardan gelen talep üzerine yardım etmek isteyen vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi engeli olan vatandaşlar arasında köprü olan Çankırı Belediyesi, yürüyemeyen beş vatandaşa tekerlekli sandalyelerini yerine ulaştırdı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, “Yardımda yarışan gönlü güzel vatandaşlarımızın varlığı bu şehri ve insanlarımızı ayakta tutuyor. Tekerlekli sandalyeleri, engeli olan vatandaşlarımızın durumlarının aciliyetine göre ulaştırıyoruz. Halkımızın ilgisine ve gönlüne teşekkür ediyorum. Hep söylediğimiz gibi, bir şehri ilerletmek hizmet işi, gönül işi.” ifadelerini kullandı.