Tatlıçay Kano Yarışları 17 Ağustos’ta

Geri

Tatlıçay Kano Yarışları 17 Ağustos’ta

2 Ağustos 2024

 

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in turizm ataklarından birisi olarak geleneksel hale gelen Uluslararası Çankırı Tuz Festivali, üçüncü senesine de hızlı bir giriş yaptı. Festival kapsamında düzenlenen yarışmalara yenileri de eklendi. Tuz müsabakaları, satranç, yöresel yemek yarışması, trap, off road derken festival ziyaretçileri, Tatlıçay’da yapılacak kano yarışları ile kıyasıya çekişmeye şahitlik edecek.

 

TUZFEST’24’te kano yarışları da yerini aldı. Katılımcılar bozkırın ortasında, Tatlıçay suyunda kanolar ile yarışacak. Kano yarışları 17 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Yamuçlar mevkiinde yapılacak. Yarışmada; 18-30 yaş ile 30 yaş ve üzeri kadın-erkek grupları yer alacak.

 

 

Trap Heyecanı Başlıyor

 

TUZFEST’24 etkinlikleri kapsamında trap yarışları heyecanı da başlıyor. Çankırı İl ve İlçe Avcılık Derneklerinin katkıları ile düzenlenen trap yarışları, 18 Ağustos Pazar günü saat 09.00’da Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda oluşturulan poligon düzeneklerinde yapılacak. Yarış alanında yapılacak kayıtlarda, yarışma sahasına ruhsatsız silah alınmayacak.

 

 

Tüm Yarışların Başvuru Formları Belediyenin Resmi İnternet Sitesinde Yayınlandı

 

TUZFEST’24 kapsamında düzenlenecek tüm yarışların ve stantların başvuru formları, Çankırı Belediyesi resmi internet sitesinde “Çankırı” bölümünün altında yer alan Uluslararası Çankırı Tuz Festivali başlığı içerisinde yayınlandı. Yarışmacılar, istedikleri alanlarla ilgili formu doldurarak belediye hizmet binası 2. katında bulunan TUZFEST bürosuna teslim edecek.

 

Başvuru Formları İçin Link: https://cankiri.bel.tr/sayfa/uluslararasi-cankiri-tuz-festivali