SOKÜM KIŞ OKULU KATILIMCILARI SERTİFİKALARINI ALDI

SOKÜM KIŞ OKULU KATILIMCILARI SERTİFİKALARINI ALDI

24 Ocak 2018

Çankırı Ilgaz Dağı’nda düzenlenen organizasyon kapsamında kış derslerinde somut olmayan kültürel mirası (SOKÜM) tartışan 45 kişilik katılımcı sertifikalarını aldı. Belediye Başkanı İrfan Dinç, somut olmayan kültürel miras alanında araştırmalar yaparak katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederek sertifikalarını takdim etti. Sertifika törenine Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı da katıldı.

Katılımcılar, Çankırı Belediyesi’nin ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Çankırı’ya geldikten sonra öz kültürünü tanıyan, sahip çıkan ve tanıtmaya çalışan öz verili insanlar ile karşılaşmaktan mutluluk duyduklarını ve bu çabaların örnek alınması gerektiğini ifade etti.