Soğuk Havaya Rağmen Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

Soğuk Havaya Rağmen Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

9 Aralık 2016

Çankırı’da son 12 yıl içerisinde asfalt çalışmalarında birçok kez rekora imza atan Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezi başta olmak üzere şehrin muhtelif noktalarında mevcut arızaların giderilmesinin ardından tahribata uğrayan alanları yenilemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç’in talimatı ile asfalt yama çalışmaları şehrin altyapı çalışmalarına takiben tüm hızı ile devam ediyor.  Ertelemeden gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde belediyeye ait alanlardaki yollarla ilgili problemler büyük ölçüde çözüme kavuşuyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç, koşullar ne olursa olsun, ne kadar zorlarsa zorlasın vatandaşlara her koşulda hizmet götürdüklerinin altını çizdi.

Belediye ekipleri, Buğday Pazarı Mahallesi’nde parke çalışmaları tamamlanan Ihlamur Sokak ile Uğur Koç Caddesi başta olmak üzere şehrin altyapı çalışmalarından olayı bozulan yollarda asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Buğday Pazarı Mahallesi’nde başlatılan asfalt yama çalışmaları şehrin diğer mahalle ve sokaklarında da yıl sonuna kadar devam edecek.