Şimdi Ortak Akıl ile Çankırı Zamanı

Geri

Şimdi Ortak Akıl ile Çankırı Zamanı

8 Ocak 2018

“2018 Çankırı Farkındalık Yılı” çalışmaları kapsamında yerel ve ulusal basın temsilcileri ve merkez muhtarlar ile istişare toplantılarını gerçekleştiren Belediye Başkanı İrfan Dinç, üçüncü iştişare toplantısını da STK’lar ile yaptı. Toplantı, çalışmaların yürütülmesi için Belediye bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından hazırlanan sunum ile açıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Toplantımıza büyük bir katılım ile yoğun ilgi gösteren Çankırı'ya gönül vermiş bu kıymetli arkadaşlarımıza değerli fikirlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bir zincir yaptık ve herkes bu zincirin güçlü bir halkası olmak için tek tek "Bizde Varız" diyor, bu da bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Dünyanın her köşesindeki Çankırılılara sesleniyorum. Şimdi Çankırı Zamanı!” diye konuştu.

Dinç, şehrimizi en iyi şekilde daha ileriye nasıl taşıyabileceklerinin gayreti içerisinde olduklarını belirterek  “18 sayısı tarihlerde bin yılda bir geliyor ve biz de 18 plakamızdan dolayı 2018 yılını değerlendirmek istedik. Bu topraklara aidiyeti olan herkes düşünsün ve bu yılı Çankırı ile ilgili hep birlikte avantaja çevirelim. Bununla ilgili dünyanın neresinde bir hemşehrimiz varsa şehrimiz için harekete geçirelim.  Dünyanın neresinde önemli bir yer varsa Çankırı ile ilgili farkındalık oluşturabilir ve insanların zihnine Çankırı’yı nakşedebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan STK temsilcileri konu ile ilgili fikirlerini hem yazılı hem de sözlü olarak beyan etti. Dinç, istişare toplantılarının devam edeceğini belirtti.