Sezonun Son Yağlı Güreşine Belediye Spor Damgası

Sezonun Son Yağlı Güreşine Belediye Spor Damgası

8 Kasım 2017

Bölgenin en büyük panayırı ve Yağlı Güreş Organizasyonu’nun temsilciliğini yapan Kargı Güreşlerine vatandaşların ilgisi de büyük oldu. Eski Olimpiyat Şampiyonları Ahmet Ayık, Tevfik Kış, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Avrupa Dünya Şampiyonu Nazmi Avluca, Çorum ve Amasya Milletvekillerinin katıldığı organizasyonda Çankırılı güreş severler de yerini aldı. Ünlü Baş Pehlivanların yüksek katılımı ile gerçekleşen yağlı güreşlerde Belediye Sporu temsil eden genç güreşçilerimizden Kadir Güleşen Ayak Boy’da 1., Fatih Özgen Minik 2 Boy’da 1., Erol Al Minik 1 Boy’da 2. ve Osman Acar Deste Orta Boy’da 3. olarak şehrimizi gururlandırdı. Başkan İrfan Dinç’in ismini er meydanında anons ettiren güreşçilerimiz, tribünlerden bolca alkış aldı. Dinç’in genç ve dinamik pehlivanları, müsabakalarda kullandıkları teknikler ve oyunlar ile seyircilerin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle Ayak Boy birincisi Kadir Güleşen’in rakipleri arasında yer alan Kırkpınar ve Türkiye Şampiyonu güreşçileri yenerek madalyayı boynuna takması, Antrenörü Seyfettin Karadeniz’i ve Kulüp yöneticilerini gelecek adına daha da umutlandırdı.