Şehir İçine Bir Park Daha

Şehir İçine Bir Park Daha

16 Ekim 2017

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı devam eden parklara bir yenisi daha eklendi. Daha önce oyun grubu yerleştirilen parkın çevre ve peyzaj düzenlemesi için çalışmalar başlatıldı. Yaklaşık 2000 metrekarelik alanda yapımı başlayan park içerisinde; çocuk oyun alanlarının yanı sıra yürüyüş yolları, piknik ve dinlenme alanları ile spor alanları yer alacak. Oyun alanlarının çeşitlendirileceği park; seksek oyun takımı, harf oyun bulmaca ve çocuk oyun grupları ile daha da renkli hale getirilecek. Belediye Başkanı İrfan Dinç,  park içi ve çevresi ile yollarının düzenlenmesinin ardından ekipler tarafından peyzaj çalışmalarının gerçekleştirileceğini belirtti. Dinç, “Mahallelerimizde çocuklarımızın güvenle oynayabilecekleri alanlar oluştururken parklarımızı yetişkinlerin de faydalanabileceği şekilde düzenliyoruz. Şehir içinde yeni park alanları için düzenlemeler yapıyor ve mevcut parklarımızın bakım ve onarım çalışmalarını da yürütüyoruz. Halkımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak üzere çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek.” şeklinde konuştu.