Şampiyonluk Yine Çankırı’da

Şampiyonluk Yine Çankırı’da

14 Ağustos 2023

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Karakucak Güreş Festivali Türkiye Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisi Türkiye Şampiyonluğu ve üçüncülüğü ile Büyükler kategorisi ikinciliği Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in güreşçilerine gitti. Er meydanı Çankırı anonsları ile inledi.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in güreşçileri, iki farklı er meydanından madalyalar ile döndü.   Sivas’ta Muhsin Yazıcıoğlu adına düzenlenen Karakucak Güreş Festivali Türkiye Şampiyonası ile İstanbul Silivri’de düzenlenen güreşlere katılan Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü güreş takımı, yine beklenileni yaparak madalyaları evine getirdi.  70 kg’da yarışan Fatih Özgen, Yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, aynı kategoride 55 kg’da yarışan Abdulkadir Koçyiğit Türkiye üçüncüsü, Büyükler 74 kg’da yarışan Burak Özgen ise Türkiye ikincisi oldu. Sivas’tan üç madalya ile dönen güreşçilerin başarısına takım arkadaşlarından da bir başarı daha geldi. İstanbul Silivri Güreşlerinde performans sergileyen Kadir Güleşen, Başaltı Boy’da üçüncü oldu.

Başkan Esen, antrenörleri Seyfettin Karadeniz eşliğinde üstün performans sergileyen tüm güreşçilerini tebrik etti.