Şampiyon Belediye Gençlik Spor

Geri

Şampiyon Belediye Gençlik Spor

1 Mart 2017

Çankırı Atatürk Stadında gerçekleşen müsabakalarda kıyasıya bir mücadele sergileyen Belediye Gençlik Spor, rakipleri karşısında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sezonu Çankırı Şampiyonu olarak tamamladı.  Kadrosunu yetenekli gençlerden oluşturan Belediye Gençlik Spor, sezonda fırtına gibi esti. Takım, şampiyonluk sonrası bahar aylarının başlangıcında gerçekleşecek grup müsabakaları için hazırlıklarını titizlikle yürütüyor.

Gruplarda mücadele edecek takımın teknik ekibi, sıkı bir antrenman programı hazırlayarak sporcuların performansını arttırmak ve gruplarda güçlü bir oyun sergilemek istiyor. Amatör Lig’de takımı bulunmamasına rağmen genç kategorilerde güçlü takımlara sahip olan Belediye Gençlik Spor, çıktığı karşılaşmalarda şampiyonluğu hedefliyor. U-14’ler ve U-19’lara da ciddi bir hazırlık yapan Belediye Gençlik Spor, altyapı olarak iddiasını farklı yaş kategorilerinde sürdürmek istiyor. 

Çankırı’da amatör sporun en büyük destekçilerinden Belediye Başkanı İrfan Dinç, sporcuları ile gurur duyduğunu belirterek “Belediye Gençlik Spor Kulübümüz ile birlikte Çankırı’da sporu canlandırdık. Burada büyük azim gösteren ve önemli başarılara imza atan yavrularımız ve gençlerimiz ile birlikte Çankırı’yı gelecekte daha da zirveye taşıyacağız.” diye konuştu.