“S Plaka” İçin Son Tarih 31 Temmuz

“S Plaka” İçin Son Tarih 31 Temmuz

12 Haziran 2019

Çankırı Belediyesi'nin 1 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe konulan okul ve servis araçları yönetmeliği kapsamında başlattığı “S Plaka” uygulaması, 31 Temmuz 2019’da sona erecek. Çankırı’da servis taşımacılığı sektörüne standart getirecek uygulamadan yararlanmak isteyen esnaf, belirtilen tarihe kadar başvurularını yapabilecek. Belediye Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 31 Temmuz tarihi itibari ile S plaka sahibi olmayan esnaf, servis taşımacılığı yapamayacak. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, S plaka uygulaması sayesinde Çankırı’daki servislere daha fazla düzen ve kalite geleceğini söyleyerek servislerden yararlanan vatandaşların yanı sıra şoförlerin de haklarının korunacağını kaydetti.