Ramazan Sokağı’nda Büyük Final

Ramazan Sokağı’nda Büyük Final

24 Temmuz 2015

Çankırı Belediyesi, eski Ramazanları aratmayan birbirinden farklı etkinliklerine devam ediyor.

Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmez mekânı haline gelen Ramazan Sokağı, çocuklara yönelik yarışmalar, Hacivat Karagöz, Meddah, perde eğlencelerinin yanı sıra belli noktalarda ikram edilen macun şeker, pamuk şeker ve mısırın ardından Çankırılıları konser ile buluşturacak. 11 Temmuz Cumartesi günü iftardan sonra saat 22.00’de Karatekin Parkı’nda düzenlenecek Tasavvuf Musikisi Konseri ile Çankırılılar huzur dolu bir akşam geçirecek. Tasavvuf Musikisi Topluluğu tarafından verilecek konsere, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da ilginin yoğun olması bekleniyor. Çankırı Belediyesi, düzenlediği konser ile bu yılki Ramazan Sokağı etkinliğini büyük bir final ile noktalayacak.