Pirinç Pazarı Esnafı Yeni Projeye Destek Verdi

Pirinç Pazarı Esnafı Yeni Projeye Destek Verdi

8 Eylül 2015

Belediye Başkan Yardımcısı Seda Yazıhan, ilgili daire müdürleri ile belediye teknik ekiplerinin katıldığı toplantıda Pirinç Pazarı için hazırlanan proje toplantıya katılan esnaflara slayt şeklinde sunuldu. Yukarı Çarşı'nın canlandırılması için daha önce tretuvarların  genişletilmesi, aydınlatma sistemlerinin yenilenmesi, saksıda çiçekler ve son olarak da şemsiyelerle renklendirme çalışmaları yapan Çankırı Belediyesi, esnaflardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sultan Süleyman (Büyük) Camii çevresinde eski canlılığı kazandırmaya yönelik projelerine devam eden Çankırı Belediyesi detaylandırılacak projelerle ilgili esnaflarla önümüzdeki süreçte de görüşmelerine devam edecek.

TOKİ'nin 2. etap ihalesinin 26 Eylülde yapılacağı bilgisinin de verildiği toplantıda buraya yapılacak konutların da tamamlanmasıyla yukarı çarşının hareketleneceği ifade edildi. Toplantıya katılan esnaflar genel olarak hazırlanan projeyi beğendiklerini ifade ederek Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yukarı çarşı için gösterdiği duyarlılığa teşekkür ettiler.