Pazar Pazarı’nda Tuvalet, Büfe ve Çevre Düzenlemesi

Pazar Pazarı’nda Tuvalet, Büfe ve Çevre Düzenlemesi

23 Haziran 2015

İhalesi gerçekleştirilen proje kapsamında; Pazar Pazarı’nın içinde bulunan mevcut büfe yıkılarak yerine iki katlı bina yapılacak. 46 m2’ye yapılacak binanın üst katında bir adet büfe ve zabıta odası bulunurken alt katında ise bay ve bayan tuvaletleri yer alacak. Bina yapımı için 1. kat perde beton atılarak kalıbı söküldü. Pazar Pazarının çevre duvarının yenilenmesinin ardından duvar etrafında kaldırım düzenlemeleri de yapılacak. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Çankırı’nın ikinci Pazaryerine de tuvalet, büfe ve çevre düzenlemesi yapan Belediye, hem Pazar esnafını hem de alış veriş yapan vatandaşların temel ihtiyaçlarından birine daha cevap verecek.

Bademlik Camii Tuvaletleri de Yenileniyor

Çankırı Belediyesi, aynı ihale kapsamında Bademlik Camii tuvaletlerini de yenilemeye başladı. Eski ve bakımsız olan cami tuvaletleri yenilenerek daha kullanışlı hale getiriliyor. Vatandaşlara modern, sağlıklı ve temiz bir ortam sunacak olan yapının Ramazan Bayramı’na yetiştirilmesi planlanıyor.