Pazar Alanları Çizgilerle Düzenledi

Pazar Alanları Çizgilerle Düzenledi

9 Aralık 2016

Kentin estetik görünümüne ve vatandaşların yaşamını kolaylaştırma çalışmalarına öncelik veren Çankırı Belediyesi, şimdi de pazar alanlarını düzenledi. Belediye Zabıta ekipleri,  halka daha rahat alışveriş yapma ve pazar esnafına rahat bir satış imkânı sağlamak amacı ile Belediye Başkanı İrfan Dinç döneminde üstü kapalı Pazar alanı olarak şehre kazandırılan her iki pazar alanında da yer düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalarda çizgi çizme makinesi kullanan ekipler, tezgâhların daha düzenli bir şekilde açılmasını sağlayarak karışık görüntüye son verdi.  Pazar yeri çizgi çalışmalarının ardından vatandaşların Pazar alanları içerisinde hareket kabiliyetleri yükseltilirken pazar esnafının da tezgâhlarını düzenli bir şekilde kurmaları sağlandı. Buğday Pazarı Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarı ile Aksu Mahallesi’nde kurulan Pazar Pazarında zarar gören parke ve asfaltlar ise Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yenilendi.