Özel Öğrencilerden Sokak Hayvanlarına Sıcak Şefkat

Özel Öğrencilerden Sokak Hayvanlarına Sıcak Şefkat

13 Ocak 2020

Çankırı Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfında öğrenim gören engeli olan çocuklar, bu kez barınaktaki dostlarını ziyaret etti. Özel çocuklar, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki sahipsiz yavru köpeklerin bakım ve beslenmesine yardımcı oldu. Keyifli vakit geçiren çocuklar, barınağa yeni bırakılmış üç yavru köpeğe de Çiçek, Pamuk ve Misafir isimlerini verdi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, özel öğrencilerin yaşadıkları çevrenin farkında olmalarına ve diğer canlıların da yaşama hakkı olduğunu fark etmelerine katkı sağlamak için belediyenin Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde sahip çıkılan sokak hayvanları ile vakit geçirmelerini sağladıklarını belirtti. Esen, bu etkinliği Çankırı’daki diğer özel eğitim sınıflarında da gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.