Oyuncak Kampanyasına Yoğun İlgi

Geri

Oyuncak Kampanyasına Yoğun İlgi

4 Nisan 2011

Belediyemiz Çocuk Meclisinin başlattığı, oyuncak kampanyası Çankırı´daki bütün kesimler tarafından yoğun bir şekilde destekleniyor.

 

"Benim oyuncağım senin oyuncağın" parolasıyla Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisinin başlattığı oyuncak kampanyası hedefine ulaşıyor. Yetişkinler, gençler, çocuklar ve bütün yaş grupları tarafından belediye beyaz masaya teslim edilen oyuncaklar birikmeye başladı. Toplanan oyuncaklar, öncelikle köy okullarındaki öğrencilerle talep olduğu takdirde de merkezde bulunan okullardaki öğrencilerle buluşturulacak.

 

Maddi imkânı olmayan çocuklar için devam eden "Benim oyuncağım senin oyuncağın"  kampanyasına destek olmak isteyenler, Çankırı Belediyesi Beyaz Masa personeli ve Çocuk Meclisi sorumlusu Songül Köroğlu´na müracaatta bulunabilirler. Kampanya eğitim ve öğretim yılının bitimine kadar devam edecek. Ayrıca bu güne kadar kampanyaya en çok Karatekin ve Güneş İlköğretim okullarının katkı sağladığı gözlenirken, kampanya´ya İstanbul´dan da sürpriz destek geldi. A Milli Futbol Takımının İletişim Müdürü ve aynı zamanda spor yazarı olan Zafer Ertem bir koli oyuncak göndererek kampanyayı destekledi