Önce Kaldırım Sonra Asfalt

Önce Kaldırım Sonra Asfalt

18 Nisan 2017

Buğday Pazarı Mahallesi Beşkavaklar Caddesi’nde kaldırım çalışmalarını tamamlayan Çankırı Belediyesi, bölgede asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bölgede yürütülen çalışmalarda şu ana kadar 1000 ton asfalt kullanıldı.

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte yol ve kaldırım çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü, Buğday Pazarı Mahallesi Beşkavaklar Caddesi’nde mahalle sakinlerine rahat ve güvenli ulaşım imkânı sağlayacak kaldırım çalışmalarını asfalt çalışmaları ile taçlandırdı. 1000 ton asfaltın kullanıldığı çalışmalarda Belediye,  kendi asfalt şantiyesinde ürettiği sıcak asfaltı kullandı.

Kaldırımların ardından asfalt ile buluşan yolların yeni ve güzel görünümüne kavuştuğunu belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç,  asfaltlama çalışmalarının tüm hızı ile devam edeceğini belirtti.