Okullar Belediye’den Çok Memnun

Geri

Okullar Belediye’den Çok Memnun

6 Ekim 2012

BAŞKAN DİNÇ: “Siz öğrenciler çok başarılı büyükler olacaksınız, çünkü sizlerin sorumluluğu daha çok” 

Çankırı Belediyesi eğitime destek turlarını altı okulu daha ziyaret ederek sürdürdü. 

Belediye faaliyetleri içerisinde en çok eğitime önem veren Belediye Başkanı İrfan Dinç, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Çankırı’daki okulların teknik donanım ihtiyacını karşılamaya hız kesmeden devam ediyor. 

Hazım Dağlı, TOBB, Adnan Menderes, İlker Tuncay, Güneş, Şehit Yahya İlkokulu ve Ortaokullarını ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, bu okullara fotokopi makineleri ve içerisinde kırtasiye malzemesi bulunan çantalar hediye etti. 

Adnan Menderes İlkokulu bahçesinde öğrencilere hitap eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, “ Bütün dünyanın gözü Türkiye’de, Türkiye’yi savaşa çekmek istiyorlar. O yüzden sizlerin sorumlulukları çok büyük. Sizler çok çalışacaksınız. Ne olur çok çalışın çocuklar. Siz diğer ülkelerin çocuklarından daha akıllısınız, daha başarılısınız. Sizler geleceğe daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için çok gayret edeceksiniz. Sevgi yumağı içerisinde birlik ve beraberliğe önem vereceksiniz. Sizlere başarılar diliyorum.”dedi. 

Ziyaret edilen okulların müdürleri belediyenin eğitim çalışmaları hakkında şu ifadelere yer verdiler:  “Bugüne kadar Çankırı Belediyesi hep yanımızda oldu. Belediye Başkanı İrfan Dinç, son yıllarda eğitime yaptığı destekle bizlere çok büyük katkıda bulundu. Milli Eğitim camiası ve öğrenci velilerinin gönlünde yer edindi. Kendisini kutluyoruz” dediler.