Öğrencilerden Çankırı Belediyesine İlköğretim Haftası Ziyareti

Öğrencilerden Çankırı Belediyesine İlköğretim Haftası Ziyareti

11 Eylül 2023

İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Mareşal Çakmak Ortaokulu öğrencileri, Çankırı Belediyesini ziyaret etti. Okul Müdürü Ayşe Yiğitoğlu ve Öğretmen İrem Erkaya eşliğinde makama gelen öğrenciler, Belediye Başkan Vekili Melih Yaylacı’ya makamda çiçek verdi.

2023-24 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısı ile gerçekleştirilen ziyarette çocuklar ile sohbet eden Başkan Vekili Yaylacı, öğrencilere isteklerini de sordu. Öğrencilerden ve öğretmenlerden gelen talepler, ilgili müdürlük tarafından not edildi. Öğrencilere Belediye Üretim Atölyesinde yapılan el emeği ürünlerin de olduğu çeşitli hediyeler veren Yaylacı, tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için mutlu, huzurlu ve verimli bir eğitim öğretim yılı olması temennisinde bulundu.