Öğrenci Yurdu Yoluna Sıcak Asfalt

Öğrenci Yurdu Yoluna Sıcak Asfalt

28 Kasım 2016

Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunun yolunda geçtiğimiz günlerde görme engellilerin de yürüyüşüne imkan veren tretuvar çalışmasını tamamlayan Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapısını yaptıkları yola sıcak beton asfalt dökerek yolu kaldırımı ile birlikte yaya ve sürücülerin hizmetine sundu.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, her geçen gün büyüyen ve genişleyen Çankırı’da yeni yapılaşma ile birlikte artan altyapı ihtiyacının süratle giderilmeye çalışıldığını belirterek “Araç, iş makineleri ve teknik ekiple güçlendirdiğimiz Fen İşleri Müdürlüğümüz yeni açılan cadde ve sokaklarda önce altyapıyı tamamlayıp ardından kendi şantiyemizde ürettiğimiz asfalt ile kaplamasını yapıyor. Yurt ile anayola bağlantısını gerçekleştiren bu yol öğrencilerimize ve çalışanlara hayırlı olsun” diye konuştu.