Öğrenci Kaybetti, Muhtar Buldu, Belediye Teslim Etti

Öğrenci Kaybetti, Muhtar Buldu, Belediye Teslim Etti

25 Eylül 2020

Çankırı’da üniversite öğrencisi olan Burak Çağrı, bozdurduğu altının parasını alışveriş merkezi önünde düşürdü. Alışveriş yaparken paranın cebinde olmadığını fark eden genç, belediyeden yapılan buluntu para anonsları ile Zabıta Müdürlüğüne başvurdu. Merkeze bağlı Küçüklü köyü Muhtarı Mehmet Koruk tarafından bulunarak Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim edilen 760 TL, gence ulaştırıldı. Yetkililerden parasını teslim alan Burak Çağrı, “Ailemin verdiği altını bozdurup bir şeyler alacaktım. Parayı bulamayınca düşürdüğümü anladım ve panikledim. Daha sonra Belediyeden yapılan anonsu duydum ve hemen başvurdum. Paramı eksiksiz bir şekilde aldığım için çok mutluyum. Öğrencisi olduğum Çankırı’nın insanları ile ilgili güzel bir anı olarak kalacak bende. Parayı getiren Mehmet Koruk’a ve belediye yetkililerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.