Müzelere Öğretmen Akını

Müzelere Öğretmen Akını

26 Haziran 2019

Çankırı’da seminere katılan öğretmenlere yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında müze ziyaretleri yoğunlaştı. Çankırı Belediyesi’nin restorasyonunu yaparak Ferit Akalın Radyo ve İletişim Müzesi ile Tarihi Çamaşırhane Müzesi’ne dönüştürdüğü tarihi binalar, öğretmenler başta olmak üzere birçok misafiri ağırladı. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, özellikle eğitimcilerin seminer dönemlerine, sosyalleşmelerine ve kentte gerçekleştirilen kültür gezilerine Belediyenin bu alanlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti. Esen, “Son iki gün içerisinde yaklaşık 500 öğretmenimizi müzelerimizde ağırladık. Öğretmenlerimizi müzelerimiz ile ilgili bilgilendirerek onlara rehberlik hizmeti de verdik. Eğitimcilerimizin ziyaretleri devam ediyor. Müzelerde görevli personelimiz de tüm hazırlıkları ile onları ağırlamayı bekliyor.” ifadelerini kullandı.