“Murat Kekilli, Lara ve Mustafa Ceceli Konserleri”

Geri

“Murat Kekilli, Lara ve Mustafa Ceceli Konserleri”

18 Mayıs 2011

 

Belediyemiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarında gençlere “Gençlik Şöleni” adı altında ünlü sanatçıların katılımıyla, 19-22 Mayıs 2011 tarihlerinde iki ayrı konser düzenliyor.

Belediyemiz, ünlü sanatçılardan Murat Kekilli, Lara ve Mustafa Ceceli’yi Çankırı’ya davet ederek, Perşembe ve Pazar günü düzenleyeceği konserlerle tüm Çankırılıları buluşturacak.  

19 Mayıs Perşembe günü, belediye meydanında saat 20:00’da ünlü Rock yıldızı Murat Kekilli tarafından ilk konser verilirken,  22 Mayıs Pazar günü yine ünlü popçu Lara ve aynı zamanda yakından tanığımız Çankırılı hemşerimiz ünlü Pop sanatçısı Mustafa Ceceli’nin Atatürk Şehir stadyumundaki konserleriyle tüm gençler ve Çankırı halkı bir araya gelecek.

Gençlik Şöleni’nin büyük bir çoşkuyla geçmesi için imkanlar dahilinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Belediye olarak gençlerimize çok önem veriyoruz. Bu konserleri de gençlerimizin doyasıya gönüllerince eğlenmeleri için düzenliyoruz. Gençlik Şölenimize gençlerimizin yanı sıra, tüm Çankırılı hemşerilerimi de bekliyorum” diyerek davette bulundu.