Muhasebe ve Finansman Alanı Öğrencileri Bir Dersi Belediyede İşledi

Muhasebe ve Finansman Alanı Öğrencileri Bir Dersi Belediyede İşledi

24 Ekim 2019

Çankırı Belediyesi, Şehit Korhan Kuruçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Alanı 10–C sınıfı öğrencilerini ağırladı.  “Temel Muhasebe” dersi kapsamında öğretmenleri eşliğinde gezi ve gözlem yapan öğrenciler, belediyenin işleyişini ve hizmetlerini öğrenmek amacı ile Mali Hizmetler Müdürlüğü öncelikli olmak üzere Belediyenin tüm birimlerini gezdi. Ders kapsamında “Tacir işyeri açtığında Belediyede yapılması gereken işler” hakkında bilgi alan öğrenciler, belediye hizmetleri ile ilgili merak ettikleri soruları da sorarak yetkililer ile sohbet etti. Hilal Masa personelinin eşlik ettiği öğretmenler ve öğrenciler, ilgilerinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve ekibine teşekkür etti.