Muhabbet Buluşmaları Kaldığı Yerden Devam

Geri

Muhabbet Buluşmaları Kaldığı Yerden Devam

30 Ağustos 2012

-MUHABBET BULUŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM

-BAŞKAN DİNÇ VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan ayı öncesinde başlattığı  “Muhabbet Buluşmaları” na kaldığı yerden devam ediyor. 

Belediye birim müdürleriyle birlikte Abdülhalik Renda Mahallesi Makas Fabrikası altında bulunan ve halk arasında “Deveciler Mevkii” olarak bilinen bölgede vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı İrfan Dinç “Bu gün burada şahsım ve belediye ile ilgili her konuda soru sorabilirsiniz. İşte karşınızdayım” dedi. 

Şehrin büyüdüğünü ve bununla birlikte ihtiyaç ve sorunların da arttığını belirten Başkan Dinç “Büyüyen sorunlar karşısında projeler üretip, imkanlarımızı da zorlayarak hizmet ediyoruz. Bunun için mahallelerin sorunlarını halletmek ve bu konuda sizlerin bilgisine başvurarak çözmek istiyoruz. Bu gün siz soracaksınız biz cevaplayacağız. Siz isteyeceksiniz biz çözmeye çalışacağız” diyerek mikrofonu vatandaşlara bıraktı. 

Mahalle sakinlerinin çoğu genel anlamda yapılan hizmetlerden memnun olduklarını fakat ufak tefek eksikliklerinin bulunduğunu söylediler. Özellikle ulaşım konusunda problemlerinin olduğunu belirten bölge sakinleri, halk otobüslerinin daha düzenli seferler yapmasını istediler.

Konu temizliğe geldiğinde ise; bu konuda her şeyin belediyeden beklenmesinin doğru olmadığını söyleyen bazı vatandaşlar, herkes kapısının önünü temizlese hiçbir problemin kalmayacağını ifade ettiler. 

Farklı farklı konularda istek ve sorunlarını aktaran vatandaşlar, bu uygulamanın çok yerinde bir karar olduğunu belirterek Başkan Dinç’e teşekkür ettiler. 

Toplantıdan sonra Belediye Başkanı İrfan Dinç, her zamanki gibi çocuklara balon ve şeker dağıtarak “Muhabbet Buluşmaları” adlı bir programı daha sonlandırdı.