Müftülükten Başkan Boz’a Anlamlı Ziyaret

Müftülükten Başkan Boz’a Anlamlı Ziyaret

8 Ekim 2018

1–7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Bürhan Keleş ve personeli, Belediye Başkanı Hüseyin Boz’u makamında ziyaret etti. Müftü Keleş, Belediye bünyesinde yapılan faaliyetler çerçevesinde İl Müftülüğünün çalışmalarına destek veren çalışmaların da yer almasından mutluluk duyduklarını kaydederek desteklerinden dolayı Başkan Boz’a teşekkür etti. Boz, camilerin çevre düzeni, temizliği, cemaat için oturma bankları yerleştirmek gibi hizmetlerin yapılmasına Çankırı Belediyesi olarak özen gösterdiklerini belirterek vatandaşların camilerde ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için gereken hizmet ve desteği her zaman verdiklerini söyledi.  Boz, misafirlerinin Camiler ve Din görevlileri Haftası’nı da kutladı.