Müftüden Belediyeye Kutlu Doğum Ziyareti

Müftüden Belediyeye Kutlu Doğum Ziyareti

19 Nisan 2017

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile ziyaretlerde bulunan İl Müftüsü Arslan Türk ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Müftü Arslan Türk, Diyanet İşleri Başkanlığının Kutlu Doğum Temasını bu yıl "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" olarak belirlediğini ifade ederek Kutlu Doğum Haftası’ndan vatandaşların en iyi şekilde yararlanması gerektiğini söyledi. Türk, sarsılmaz bir güven toplumu için güvenilir bireyler yetiştirmemiz gerektiğine vurgu yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Dinç, Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerinin yıl dönümünde O’nun örnek ahlakının tüm inanlığa yol gösterici olması temennisinde bulundu. Dinç, “Güven toplumu ve güven dünyası inşa etmeye ihtiyacımız var. Millet olarak bunu sağlamlaştırmak için en önemli adımları da atmaya başladık. Toplumda güven ortamını ne kadar sağlayabilirsek insanlarımız arasındaki sevgi de o kadar çabuk yayılır.  Yüce Allah her birimize “Muhammed'ül Emin” öğretisi ve bilinci nasip etsin.” ifadelerine yer verdi.