Miniklerden Başkan Dinç’e Sevgi Seli

Geri

Miniklerden Başkan Dinç’e Sevgi Seli

13 Mayıs 2015

Öğrencilerle birlikte gelen veliler ve okul öğretmenleri, çocukları için yapılan Z Kütüphane, çok amaçlı salon için çok teşekkür ederek özel eğitim sınıflarına verilen desteklerden dolayı Başkan Dinç’e minnettar olduklarını belirtti. 

Belediye tarafından yapılan çok amaçlı salondan haftanın üç günü öğrenciler, veliler ve hatta diğer okulların da yoğun olarak faydalandığını belirten Okul Müdürü Resul Ayhan, Başkan Dinç’in eğitime sağladığı katkıdan bölge halkının da yoğun olarak faydalandığını ifade etti. Ayhan, her hafta Salı günü Z Kütüphane’de yaptıkları öğrenci- veli kitap okuma etkinliğine Dinç’i davet etti.

 

Bu Sevgi Riyasız, Katıksız Sevgi

Çocukların sevgi seli ile karşılaşan Başkan Dinç, Belediye Başkanı olmak isteyen miniklere koltuğunu bıraktı. Onlarla tek tek sohbet eden Dinç, eğitimi asli görevleri olarak gördüklerini belirterek Z Kütüphaneleri kurduklarında hedeflerinin bir kişiye okumayı alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi. Okuyan insandan zarar gelmeyeceğini vurgulayan Dinç, “ Okuma sorumuz olmamalı. Bu mikrobu kırdığımızda birçok hastalığımız da tedavi olacak. Biz eğitim çalışmalarında bir kişiyi kazanmak için yola çıktık. Öğretmenlerimizin gayreti de bizi bu çalışmaları yapmaya teşvik ediyor. Onlardan tek beklentimiz, öğrencilerimizi iyi yetiştirmeleri. Eğitim için yaptığımız her çalışmayı zevkle yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarete gelen çocuklar Dinç’e çiçek ve kendi yaptıkları çerçeveli Türk Bayrağı hediye etti. Özel minik kızın sımsıkı sarılışı ise ziyaretin en sıcak karesi oldu.  

 

Engelliler Haftası Kutlaması’nda Özel Çocuklardan Başkan Dinç’e Özel İlgi 

“Farkındalık Yürüyüşü”nün ardından Karatekin Parkı’nda devam eden Engelliler Haftası Etkinlik Programı’nda özel çocuklar, Başkan Dinç’e yoğun ilgi gösterdi.

Dinç’e teşekkür pankartları açan öğrenciler, program sonunda Dinç ile birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. 

Ak Parti Milletvekili Adayları Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz’in de katıldığı programda, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör konuşmasında, Dinç’in engelli vatandaşlar için gerçekleştirdiği projelerin farklılığına ve önemine yer verdi.